Veckan som gick

Fortfarande bra på Rebel Kitchen.

Måndag: Sen lunch för alla. Typ ingen middag.

Tisdag: Blomkålssoppa. Plus ost-toast.

Onsdag: Operation Frystömning fortsätter. Vego-curry från frysen. Indiskt ris. Chutneys och vitlöksnan.

Torsdag: Hittade en chili i frysen. Med fries i Airfryern. Gräddfil. Riven ost. Jalapenos.

Fredag: Bröllopsdag. Åt fint på Kelp. Barnen beställde från Le Kebab.

Lördag: Barnen hade vänner på middag. De lagade tiktok-pasta och  passionsfrukts-dessert. Jag och maken gick på glöggmingel och vidare after-ski-fest.

Söndag: Bjöd över vänner på en variant på shephards pie (läs: med långkokt högrev och västerbottensost). Plus att de tog med en fantastisk vitchoklad-fudge-cheesecake toppad med tranbär och pekannötter. Fint.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.