Veckan som gick

Måndag: Broccolisoppa. Med någon slags improviserad blåmögeloströra till bröd. Bra kombo faktiskt.
Tisdag: Åh denna middag gillade vi! Två varianter av färsk korv. Ugnsbakade tomater. Varma cannelinibönor med tärnad potatis, lök och kryddor. Plus det som går under namnet dirty sprouts här hemma, dvs rostad brysselkål med parmesan och vitlök. Dijonsenap.
Onsdag: Maken hade preppat fläsklägg i två dagar. Serverade med rotmos så klart. Toppade upp med pancetta och salcicica. Plus rostade brysselkål i ugnen igen. Älskar färsk brysselkål.
Torsdag: Barnen lagade salsiccapasta. Jag och maken var på Hantverket. Favorit såklart. Och tog ett glas på Tyge och Sessil på vägen hem. Mysigt där.
Fredag: Hamburgare. Just nu gäller varianten med två mindre smashade på högrevsfärs med smält ost på båda. Plus två dressingar. Stekt lök. En tomatskiva.
Lördag: Jag var ute på LUS och var inte direkt hungrig. En tonåring jobbade kväll. Övriga hade pizza.
Söndag: Långkokt kalvlägg. Polenta med saffran + tomatsås. Plus picklade grönsaker. Ostbricka till efterrätt. Anar att kalvläggen återuppstår i en ragu nästa vecka.
Lämna en kommentar