Veckan som gick

 

Måndag: Årets första utegrill. Med ny grill! Karré och squash. Plus en ganska somrig potatisallad.

Tisdag: Mer grill – merguez, salciccia och squash. Gårdagens  potatissallad. Kokta rödbetor. Kålslaw. Ajvar.

Onsdag: Glutenfria strombolis med salami. Pasta aglio e olio. Stekt broccoli med pesto och citron.

Torsdag: Gnocchis med aubergine, chili och burrata.

Fredag: Loaded fries bar – dvs alla gratinerade sin tallrik med pommes gjorda i Airfryern, toppat med massa grejer.

Lördag: Borta på middag. God lammstek med tillbehör. Plus chokladkaka med vispad grädde och kolasås.

Söndag: Två tonåringar jobbade och övriga beställde hem från Nawabi Kitchen. Det var länge sedan! Bra som vanligt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.